مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

l SongCity سانگ سیتی فروشگاه اینترنتی سبز گستر فروشگاه ايران پارس الکتريک خرید فروش زمین باغ ویلا خانه آپارتمان |مشاور املاک | مشاورین املاک گیلان | مشاور املاک گیلان | املاک گیلان | املاک شمال | گروه فنی املاک گیلا ارزان کده پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان