اگر یک سرچ کوتاه در زمینه آموزش نصب وردپرس داشته باشید، متوجه می شوید آموزش های زیادی برای نصب این نرم افزار وجود دارد. در این مقاله شما با آموزش نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین آشنا خواهید شد.

اهمیت آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

اگر قصد راه اندازی یک وب سایت وردپرسی را دارید، لازم است بدانید که برای استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس باید یک هاست یا سرور خود به منظور میزبانی از سایت مورد نظر تهیه کنید. بهترین و مهمترین سیستم عامل موجود برای اجرای وردپرس، سیستم عامل لینوکس می باشد که این سیستم عامل برای مدیریت فایل ها، ایمیل ها، اکانت های FTP و دیتابیس ها به یک کنترل پنل نیاز دارد. در حاضر کنترل پنل های cpanel و directadmin محبوب ترین و بهترین کنترل پنل ها برای سیستم عامل لینوکس بوده که توسط شرکت های هاستینگ ارائه می شود. از آنجایی که کنترل پنل سی پنل یک نرم افزار آمریکایی بوده و به دلیل تحریم ها این کنترل پنل برای استفاده توسط سرورهای ایرانی محدودیت دارد. اما کنترل پنل دایرکت ادمین، متعلق به کشور کانادا بوده و به عنوان بهترین جایگزین برای کنترل پنل cpanel شناخته شده است. به همین دلیل در ادامه قصد داریم که شما را با آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین آشنا کنیم.

 آموزش نصب وردپرس

آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

اولین گام آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین، دانلود و نصب نرم افزار وردپرس می باشد. بعد از نصب نرم افزار با استفاده از لینکی که در اختیار دارید به کنترل پنل دایرکت ادمین خود وارد شوید. یک روش دیگر برای دسترسی به کنترل پنل دایرکت ادمین اضافه کردن پورت 222 در آخر سایت مورد نظر می باشد. بدین صورت که بعد از آدرس سایت خود عبارت 2222: را وارد نمایید. بعد از این کار یک پنجره به منظور وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای شما نمایش داده می شود که بعد از وارد کردن این اطلاعات به کنترل پنل دایرکت ادمین خود وارد خواهید شد.

 آموزش نصب وردپرس

ایجاد پایگاه داده برای نصب وردپرس

گام بعدی آموزش نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین ایجاد دیتابیس و یا همان پایگاه داده می باشد. برای ساخت پایگاه داده کنترل پنل دایرکت ادمین وارد صفحه اصلی ( Home Page) دایرکت ادمین خود شوید. بعد از ورود به این صفحه بر روی گزینه MySQL Management کلیک نمایید. با کلیک بر روی این گزینه به پنل مدیریت پایگاه داده وارد می شوید و برای ایجاد پایگاه داده لازم است که گزینه Create New Database را انتخاب کنید.

با این کار یک صفحه برای شما باز می شود که باید نام پایگاه داده مورد نظر را در آن وارد کنید. لازم به ذکر است که شما برای دسترسی به یک mysql باید یک کاربر را مشخص کنید. اگر برای اولین بار است که قصد ایجاد پایگاه داده را دارید با وارد کردن یوزرنیم و پسورد یک کاربر جدید به همراه پایگاه داده به وجود آورید. اما اگر قبلا این کار را کرده باشید با انتخاب گزینه select existing user یک کاربری را که قبلا ایجاد کرده بودید، انتخاب کنید. بعد از وارد کردن این اطلاعات بر روی گزینه create کلیک نمایید. با کلیک بر روی این گزینه تمام اطلاعات پایگاه داده شما به نمایش گذاشته می شود که برای نصب وردپرس به آنها نیاز خواهید داشت. بنابراین حتما باید آنها را به یاد داشته باشید.

 آموزش نصب وردپرس

انتقال وردپرس به هاست

سومین مرحله از مراحل آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین انتقال وردپرس به هاست می باشد که برای این کار به نرم افزار FTP نیاز خواهید داشت. بنابراین در ابتدا این نرم افزار را دانلود و نصب کنید. بعد از آن به کمک اطلاعات FTP که در زمان هاست به شما داده شده بود، این نرم افزار را به هاست متصل کنید. بعد از این مرحله اگر فایل وردپرس شما زیپ شده باشد باید آن را به فولدر public_html وارد نمایید که سرعت این فرایند بستگی به سرعت اینترنت شما دارد. علاوه بر این، شما می توانید این کار را با فایل منیجر هاست خود نیز انجام دهید. برای این منظور تنها کافیست در صفحه اصلی کنترل پنل بر روی گزینه manager File کلیک کنید.

در صورت انتخاب روش اول وارد فایل public_html شده و گزینه Upload files to current directory را انتخاب کنید. در صفحه جدید با زدن گزینه choose file فایل فشرده را که دانلود کرده بودید، انتخاب کنید. سپس گزینه Upload Files را کلیک کرده و تا آپلود فایل صبر کنید. در صورتی که عملیات آپلود با موفقیت انجام شده باشد، پیغام upload successful را مشاهده خواهید کرد و با زدن گزینه click here to go back وارد دسته ای خواهید شد که فایل را در آنجا آپلود کردید.

در اینجا نوبت به extract کردن فایل فشرده وردپرس می رسد، پس بر روی همین گزینه کلیک کرده و تا پایان عملیات صبر کنید. بعد از استخراج وردپرس از حالت فشرده، پوشه وردپرس در لیست فایل های موجود به نمایش گذاشته می شود. به جهت اینکه آدرس wordpress برای دسترسی به وردپرس حذف شود، وارد پوشه وردپرس شوید و در این پوشه گزینه select و سپس گزینه add to Clipboard را انتخاب کرده و سپس به پوشه public_html برگشته و دکمه Move Clipboard files here را کلیک کنید تا فایل های وردپرس به پوشه اصلی منتقل شود.

 آموزش نصب وردپرس

آغاز نصب وردپرس

در این مرحله آدرس سایت خود را در یکی از مرورگرها وارد کرده و با زدن دکمه Next فرایند نصب وردپرس آغاز می شود. ناگفته نماند که اگر نرم افزار وردپرس را در محلی به غیر از پوشه public_html آپلود کردید، آدرس آن را در انتهای آدرس سایت خود وارد کنید. سپس تمام اطلاعات مربوط به دیتابیس را وارد کرده و وارد مراحل بعدی نصب وردپرس شوید.

اینتن کلود زیر مجموعه ی هلدینگ اینتن است که با بیش از 10 سال در زمینه ی طراحی سایت و سئو،خدمات هاست ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، ثبت دامنه ارزان در فروردین 1398 فعالیت خود را آغاز کرده است.برای اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تماس باشید.


بروز ترین اطلاعات و مطالب و خبر در همه زمینه ها وردپرس ,گزینه ,دایرکت ,کنترل ,ادمین ,داده ,دایرکت ادمین ,پایگاه داده ,انتخاب کنید ,وارد کردن ,public html ,هاست دایرکت ادمین ,گزینه upload files ,کرده بودید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قصه معرفی کالا فروشگاهی کانون منتظران مهدی تبریز کسب درآمد لاوسینما حل مشکلات نرم افزار و سخت افزار رایانه اینترنت نرم افزارها سجاده فرش مسجد - قیمت فرش سجاده ای - فرش نمازخانه ای - فرش محرابی ابزار شبکه نمایندگی تجهیزات حفاظتی نظارتی هایک ویژن و هایلوک