برنج را خوب بشوئيد ، آن قدر که آب روي آن کاملا زلال باشدو با مقدار لازم آب خيس کنيد .زغفران را سائيده با مقداري آب جوش در ظرفي ريخته ودر ظرف را بگذاريد تا زغفران بيندازد. برنج را با 8تا 10 برابر آب در قابلمه اي بزرگ تر از گنجايش آن با يک پر نمک بار بگذاريد تا کاملا ً .وقتي برنج کاملا پخته شد و لعاب انداخت شکر را ( که خوب تميز کرده

 در وبلاگ هنر آشپزی ما  را دنبال کنید.

راز و رمزهاي شله زرد  

 

 
خوشمزه ترین مزه ها کاملا ,برنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سریال های درحال پخش عرقیات 123963 موج نو قیمت خرید جوجه اجداد تخمگذار سایت فان بیباک لوبیا سیاه طراحی فضای سبز تهران گاردن سازمان هکتیویست اشرار دانلود فیلم خارجی ، آهنگ جدید ، اخبار ورزشی